vol. 2

Dextrophobia Rooms Vol. 2 е игра за бягство от ново поколение. Екипът на Dextrophobia Rooms отправя предизвикателство към всички, които обичат този жанр, както и към тези които си мислят, че пъзел стаите няма с какво да ги изненадат. Уникалните загадки, поглъщащите история и интериор ще откъснат всички ентусиасти от ежедневието и ще ги потопят в един утопичен свят. Очакваме Ви!

Цени

Цената за участие в играта зависи от броя на хората в отбора. Заплаща се такса за запазване на Стаята в размер на 40 лв. и на място се доплащат по 20 лв за всеки участник. Така се получава за:

отбор от 2-ма – 80 лв. (по 40 лв. на човек)

отбор от 3-ма – 99 лв. (по 33 лв. на човек)

отбор от 4-ма – 120 лв. (по 30 лв. на човек)

отбор от 5-ма – 140 лв. (по 28 лв. на човек)

Всички цени са финални.

Адрес

гр. София, ул. Кораб планина 54 (ъгъла с ул. Бабуна планина)
Email: info@dextrophobiarooms.com
Телефон: 0879 100 215

Работно време*:

Понеделник, Сряда – Петък: 16:00-22:00
Събота и Неделя: 12:00-22:00
Вторник – почивен ден
!!! Моля, ако нямате направена резервация за игра, да позвъните по телефона преди да дойдете до адреса. Възможно е да не сме на място 🙂

*Работното време на стаята може да бъде променено спрямо направените в сайта резервации. Ако нямате запазен час моля позвънете по телефон преди да посетите стаята.

Резервации

 

Legend

 

 

За да резервирате час в Стаята чрез нашата online система, разгледайте календара и изберете свободен час, който е удобен за Вашия отбор. Следвайте стъпките, през които ще Ви преведе системата ни за резервации. След завършване на процеса, трябва да заплатите таксата за запазване на Стаята (30лв.) до 5 дни (но не по-късно от 3 дни преди деня на играта) по един от следните начини:

Депозитът, който заплащате при резервация на Стаята(30 лв) не подлежи на възстановяване при отмяна на резервацията, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Условия за конфиденциалност

Декстрофобия ООД пази данни свързани единствено с Вашата резервация. Всички данни свързани с платежни инструменти ще въведате в системата на epay.bg, като тяхната конфиденциалност е гарантирана от утвърдени технологии за осъществяване на интернет плащания.