Мъглите на Авалон

Влезте в света на Магията в четвъртата стая на Декстрофобия.

 

MindRooms

 

Като чирак на Мерлин Вие познавате приказния свят, магическите Ви способности растат с всеки изминал ден. Съдбата ви подготвя изненада, която ще преобърне целия Ви свят. Вашият учител заминава на далечно пътешествие из приказните светове, а на Вас се пада нелеката задача да обедините разединеното кралство. Крал Артур има нужда от вашата помощ, а единственото което може отново да възвърне вярата в короната са кристалите на Властта. Пътешествието Ви започва от приказната стаята на Мерлин и ще Ви отведе до отдавна забравените руини на мистичния остров Авалон.

Запазете час сега!

Цени

Цената за участие в играта зависи от броя на хората в отбора. Заплаща се такса за запазване на Стаята в размер на 40 лв. и на място се доплащат по 20 лв за всеки участник. Така се получава за:

отбор от 2-ма – 80 лв. (по 40 лв. на човек)

отбор от 3-ма – 99 лв. (по 33 лв. на човек)

отбор от 4-ма – 120 лв. (по 30 лв. на човек)

отбор от 5-ма – 140 лв. (по 28 лв. на човек)

Всички цени са финални.

Адрес

София, ул. „Цар Самуил“ №50, етаж 4

Email: info@dextrophobiarooms.com

Телефон: 0877 79 15 89

Работно време*:

Понеделник и Вторник: 16:00-22:00
Четвъртък и Петък: 16:00-22:00
Събота и Неделя: 12:00-22:00
Сряда – почивен ден

!!! Моля, ако нямате направена резервация за игра, да позвъните по телефона преди да дойдете до адреса. Възможно е да не сме на място 🙂

*Работното време на стаята може да бъде променено спрямо направените в сайта резервации. Ако нямате запазен час моля позвънете по телефон преди да посетите стаята.

 

Резервации

 

Legend

 

 

За да резервирате час в Стаята чрез нашата online система, разгледайте календара и изберете свободен час, който е удобен за Вашия отбор. Следвайте стъпките, през които ще Ви преведе системата ни за резервации. След завършване на процеса, трябва да заплатите таксата за запазване на Стаята (30лв.) до 5 дни (но не по-късно от 3 дни преди деня на играта) по един от следните начини:

Депозитът, който заплащате при резервация на Стаята(30 лв) не подлежи на възстановяване при отмяна на резервацията, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Условия за конфиденциалност

Декстрофобия ООД пази данни свързани единствено с Вашата резервация. Всички данни свързани с платежни инструменти ще въведате в системата на epay.bg, като тяхната конфиденциалност е гарантирана от утвърдени технологии за осъществяване на интернет плащания.

История на стаята

Мъглите на Авалон е една от най-успешните и прекрасни стаи създавани в София под ръководството на Валери Ванков и Виктор Вутов (стар бранд – MindRooms). Екипът на Dextrophobia влезе във владение на стаите през м. Февруари 2018 с подобрения в Gameplay и ключови пъзели, с които я поставихме на заслуженото й място – една от най-добрите стаи в София и напълно достойна за портфолиото на Dextrophobia.

Докато не бихме препоръчали повторение на стаята за играли гости при нашите колеги, на тях винаги можем да предложим да изиграят Първата, Vol.2 или The Lost One, а съвсем скоро и нещо чисто ново и уникално по рода си.