FAQ

Как да стигна до Стаята?

Можете да намерите адреса ни, както и схема на района и как да ни намерите в страниците на двете ни Стаи – Първата стая и vol. 2. Ако имате каквито и да е проблеми, не се колебайте да се свържете с нас чрез email или по телефон на номерата посочени в страниците на всяка от стаите.

Колко човека могат да играят?

Играта е за един отбор от 2ма до 5ма участници.

И все пак… колко съотборници да взема с мен?

Играта е по-сложна за по-малки по размер отбори. Повече мозъци генерират повече идеи и намират правилния път по-бързо. По-малките отбори пък гарантират възможно най-високо ниво на ангажираност за всеки от играчите.

Как да направя резервация?

Разгледайте календара за всяка от стаите – Първата стая и vol. 2. Изберете си свободен час и го резервирайте online. Системата ни ще Ви преведе през необходимите стъпки. Важно е да предплатите резервацията си преди крайния срок, който ще Ви бъде съобщен, иначе резервацията Ви ще бъде отменена.

Колко време продължава играта?

Самата игра продължава час. Пригответе си малко повече време (ок. 15 мин) за кратък инструктаж преди да започнете.

Мога ли да изляза от Стаята по всяко време?

Можете да прекратите играта по всяко време. Достатъчно е да съобщите, че имате проблем и операторът ще Ви изведе незабавно. Останалата част от отбора може да продължи играта си ако желае.

Как да се подготвя за Стаята?

Не е нужна никаква предварителна подготовка, за да влезете в Стаята – не са Ви нужни енциклопедични знания или пък физическа сила. Вашите оръжия са изследователският инстинкт, находчивостта и отборната игра.

Подходяща ли е играта за деца?

Играта е подходяща и за деца, стига да са с възрастен придружител, но може да не предизвика очакания интерес у деца, по-малки от 10г.

Играта променя ли се? Мога ли да дойда следващата седмица пак?

Стаята, в която ще влезете, остава същата за продължителен период от време, така че за да изпитате отново усещанията, които Dextrophobia Rooms ще Ви предложи, ще трябва да изчакате следващия сценарий.

Страшно ли е?

Стаята е предизвикателна, неочаквана и Ви потапя в непривична атмосфера, в която не сте сигурни какво ще се случи. Въпреки това основният елемент е забавлението. Повече от 30 000 играчи са били вече в Стаята и никой не е бил неприятно уплашен. Така че и Вие не би трябвало да се притеснявате.

Подходяща ли е Стаята за team building?

Играта е много подходяща за team building, тъй като един от най-важните аспекти на преживяването е отборната игра и взаимодействието между играчите в различни ситуации. Ако имате интерес към организиране на такова събитие, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите за провеждането му.

Мога ли да отменя вече заплатена резервация?

Депозитът, който превеждате за резервиране на Стаята, не подлежи на възстановяване при отмяна на резервация, както и при неявяване на отбора в часа на игра. Същото важи и за ваучер, който е бил използван за заплащане на резервацията. Ако разбрете, че не можете да дойдете в часа на игра, се свържете с нас възможно най-рано, за да Ви съдействаме с прехвърляне на плащането Ви към друг час. Прехвърляне не е възможно през последните 48 часа преди часа на игра.

Мога ли да подаря игра за Dextrophobia Rooms?

Предлагаме подаръчни ваучери за игра. Ваучерите се закупуват предварително и могат да бъдат използвани за заплащането на една игра в периода на валидност на ваучера. Ваучерът важи за определен брой играчи (между 2ма и 5ма). Ако отборът, който ще играе, се състои от повече играчи отколкото са изписани на ваучера, допълнителните играчи трябва да доплатят по 20лв/човек. Цената на ваучерите е същата както за нормална игра.

Имам ваучер и не ме е страх да го използвам. Как?

Създайте резервация за някой от свободните часове в календара, който можете да намерите в страниците на всяка от стаите Първата стая и vol. 2. В процеса на резервация ще можете да въведете кода на ваучера, който е изписан в десния му край. Ако в часа на игра дойдете с повече играчи, отколкото е изписано на ваучера, ще трябва да доплатите 20лв за всеки допълнителен играч.

Други

  • Бъдете точни. Желателно е да сте се събрали 5 мин преди играта, за да можете да започнете навреме.
  • Предупредете ни преди играта, ако член на отбора страда от клаустрофобия, астма или друго заболяване, което може да се прояви в затворено пространство.
  • За да бъде преживяването максимално пълноценно, Ви препоръчваме да не използвате мобилни устройства.
  • В Стаята и прилежащите помещения е забранено снимането и всякакъв вид записи.
  • След приключване на играта, може да Ви помолим за снимка. Тази снимка ще бъде качена на профила ни във Facebook. Ако имате съображения срещу това, кажете ни и ще се съобразим.