За нас

Dextrophobia Rooms  са първите в България real-life room escape games. Играта предлага забавление, комбиниращо откъсващо от действителността преживяване, интелектуално предизвикателство и отборен дух.

Стаята е помещението, в което заедно с отбора Ви (от 2-ма до 5-ма души) ще бъдете заключени. Разполагате с един час да намерите изхода и да излезете. За целта ще трябва да преодолеете предизвикателствата и да решите задачите, които ви поставя заключената в Стаята история.

Какво е нужно, за да намерим изхода?

Всичко зависи изцяло от Вас!

Огледайте се, не пропускайте нито един детайл. Ако сте наблюдателни и споделяте идеите си със съотборниците си, бързо ще започнете да преодолявате последователността от пъзели и загадки и да разплитате историята. Не забравяйте да се отдадете на емоциите и да се потопите в атмосферата на Стаята. Имате само един час, така че трябва да действате бързо – не всеки успява да преодолее предизвикателството и да излезе навреме.

Искам да играя!

Разгледайте календарите на нашите стаи и резервирайте някой от свободните часове. Съберете отбор и елате да премерите силите си със Стаята.

Очакваме ви!