Ваучери

ВАУЧЕРИ ЗА ИГРА
В

Dextrophobia Rooms

skull

Ваучерите за игра за стаите на Dextrophobia Rooms са най-новия продукт на екипа ни. С продуктова визия и луксозна опаковка, ваучерите са както идеалния подарък за Ваш близък, така и най-лесния и удобен начин самите Вие да предплатите играта си.

СЪДЪРЖАНИЕ
И
УСЛОВИЯ

Offer


Всеки един ваучер на Декстрофобия е поставен в луксозна кутия и съдържа мини-книжка с описание на игрите, мистичен дешифратор и самия ваучер за игра.

След получаването на ваучера за игра, получателят трябва да влезе на сайта на Декстрофобия и да избере удобен за него ден,час и стая, в която иска да осъществи играта си.

В края на резервацията си, той ще има възможност да въведе кода от ваучера за игра.


Брой играчи и цена

Offer

Изберете най-подходящата големина на ваучера, като в допълнение, на място повреме на самата игра, играчите имат възможност и да добавят допълнителни играчи към отбора си (до максималните 5 за игра в стаите)

Попълнете Вашите предпочитания и данни.

Ще се свържем с Вас до два часа след заявката Ви (всеки ден от 12:00 до 22:00).
Доставката на ваучерите е безплатна на територията на град София и се извършва до 5 работни дни от поръчката. За ваше удобство, можете да вземете подаръчния си ваучер още в деня на поръчката от някоя от стаите на Dextrophobia Rooms.
Ваучерът, който закупите има валидност до 31.04.2018г.
Брой играчи и цена:*
Вашето име:*
Телефонен номер:*
Адрес за доставка.*
Коментар