THE LOST BIT

 

 

The Lost Bit е съвместен проект на Dextrophobia Rooms и Paysafe, в който стаите на загадките за първи път поставят специално разработени за професионалисти от информационните технологии предизвикателства. 

Уменията на избраните за мисията ще бъдат поставени на изпитание във високо технологична вселена, включваща пътувания във времето, времеви парадокси и неочаквани обрати в сценария.

 

 

Условия за участие

 

В рамките на кампанията ще бъдат избрани 128 участника, които ще могат да изберат с кого да изиграят стаята. Кандидатите ще бъдат оценени и одобрени на базата на тяхния опит след подаване на актуално CV на www.paysafe.com/escaperoom до 14 април 2019г.

The Lost Bit ще бъде на разположение на избраните кандидати между 18-ти март и 14-ти април, като получените от тях кодове важат за отбори от 2-ма до 5-ма играчи в периода на кампанията.

За да изпитате максимално силите и познанията си в стаята, ви препоръчваме да посетите Стаята с ваши колеги от бранша, но преди вашата игра ще ви предложим и олекотен вариант на предизвикателствата, подходящ за игра със семейство и приятели. 

 

Контакти

 

Email: info@dextrophobiarooms.com

Телефон: 0879 100 217

Адрес: гр. София, ул. Хан Аспарух 53

 

 

Резервации

 

Резервации за периода на кампанията могат да бъдат осъществявани единствено с предварително получени кодове резултат от кандидатурите на www.paysafe.com/escaperoom

СВОБОДЕН

РЕЗЕРВИРАН

НЕРАБОТЕН

За резервация изберете удобен ден и час за вашия отбор и въведете вашия код за достъп до The Lost Bit, в края на формата за потвърждение на резервацията ви.

Промяна на резервация

За корекции на вече създадена и потвърдена от вас резервация, молим да се свържете с нас до 24 часа преди избрания от вас начален час за игра на:

Email: info@dextrophobiarooms.com
Телефон: 0879 100 697