Escape Rooms General

Запазете две стаи на загадките
и вземете 50% отстъпка за втората

 

Когато правите първата резервация сложете в коментара към нея #spring. След това, когато запазвате втората игра, напишете в коментара към резервацията #50%off и за коя стая, дата и час е първата ви игра. Така ще отбележите, че ще използвате 50% отстъпка за втората игра. За да участвате в промоцията трябва да предплатите или изиграете и двете игри до 15-ти април 2018г.
В промоцията участват само игрите Първата Стая, Dextrophobia Rooms vol.2 и The Lost One

ЗАПАЗЕТЕ ЧАСОВЕ В СТАИТЕ СЕГА!

 

Dextrophobia_Rooms_0021-002

Първата Стая

Първата стая на Dextrophobia Rooms е играта, която запали въображението на приключенците не само в София. Ще се озовете в кабинета на умствено нестабилен учен, който ще се върне след един час, за да започне зловещите си експерименти с вас. Докато търсите скрития изход ще разплетете историята на един отчаян човек.

dextrophoto_301-small

Dextrophobia Rooms vol.2

Втората игра е бягство от ново поколение. Екипът на Dextrophobia Rooms отправя предизвикателство към всички, които обичат този жанр. Уникалните загадки, поглъщащите история и интериор ще откъснат всички ентусиасти от ежедневието и ще ги потопят в един утопичен свят.

IMG_3464 - small-004

The Lost One

The Lost One е третата стая на Dextrophobia Rooms. В нея ще бъдете изправени пред неразрешими времеви парадокси, а машината на времето ще бъде стандартното ви превозно средство. Ако мислите, че няма какво повече да ви изненада, то това е играта за Вас – Стаята, която обръща времепространството.