Първата стая

Стаята (Първата стая на Dextrophobia Rooms) е играта, която запали въображението на приключенците, не само в София. Паралелната филмова реалност, в която се пренасят играчите, изкарва на показ неподозирани качества у хората.

 

Цени

Цената за участие в играта зависи от броя на хората в отбора. Заплаща се такса за запазване на Стаята в размер на 30 лв. и на място се доплащат по 15 лв за всеки участник. Така се получава за:

отбор от 2-ма – 60 лв. (по 30 лв. на човек)
отбор от 3-ма – 75 лв. (по 25 лв. на човек)
отбор от 4-ма – 90 лв. (по 22.50 лв. на човек)
отбор от 5-ма – 105 лв. (по 21 лв. на човек)

Всички цени са с включено ДДС.

Контакти

Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50Б
Email: info@dextrophobiarooms.com
Телефон: 0899 100 502
Работно време: Вторник – Петък: 16:00-22:00
Събота – Неделя: 12:00-22:00
Понеделник – Почивен ден

Резервации

 

За да резервирате час в Стаята чрез нашата online система, разгледайте календара и изберете свободен час, който е удобен за Вашия отбор. Следвайте стъпките, през които ще Ви преведе системата ни за резервации. След завършване на процеса, трябва да заплатите таксата за запазване на Стаята (30лв.) до 5 дни (но не по-късно от 3 дни преди деня на играта) по един от следните начини:

Депозитът, който заплащате при резервация на Стаята(30 лв) не подлежи на възстановяване при отмяна на резервацията, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

 

Условия за конфиденциалност

Декстрофобия ООД пази данни свързани единствено с Вашата резервация. Всички данни свързани с платежни инструменти ще въведате в системата на epay.bg, като тяхната конфиденциалност е гарантирана от утвърдени технологии за осъществяване на интернет плащания.